Zonnepanelen leasen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen zakelijk te leasen. Bovendien draagt u bij aan een groenere wereld door zonnepanelen te leasen middels financial lease.

Het leasen van zonnepanelen is dus goed voor het milieu én uw portemonnee. Benieuwd naar de voordelen van het leasen van zonnepanelen middels financial lease? Neem gerust contact met ons op of lees snel verder!

Zonnepanelen leasen? Dit moet u weten:

Wanneer u kiest voor financial lease, kiest u ervoor om uw zonnepanelen zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, LFH Lease B.V. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de zonnepanelen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw te investeren in zonne energie zonder liquiditeitsverlies. Zonnepanelen leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Het grootste voordeel? Uw groene bijdrage aan Nederland.

Voordelen van zonnepanelen leasen

Bij het zakelijk financieren van zonnepanelen, of terwijl zonnepanelen leasen, wordt u de economisch eigenaar van de zonnepanelen. De panelen en de bijbehorende zonne energie is dus geheel voor uw eigen gebruik. Dit brengt vele fiscale en milieuvriendelijke voordelen met zich mee, zoals een lagere energierekening. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen dat u heeft opgebouwd binnen de onderneming blijft. Voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn! Bovendien hanteren vele gemeentes in Nederland subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Is het leasen van zonnepanelen iets voor u? Wij vinden het een om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering van zonne energie die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je zonnepanelen. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!