Warmtepomp leasen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om warmtepomp zakelijk te leasen. Bovendien draagt u bij aan een groenere wereld door een warmtepomp te leasen middels financial lease.

Het leasen van een warmtepomp is dus goed voor het milieu én uw portemonnee. Benieuwd naar de voordelen van het leasen van een warmetepomp middels financial lease? Neem gerust contact met ons op of lees snel verder!

Warmtepomp leasen? Dit moet u weten:

Wanneer u kiest voor financial lease, kiest u ervoor om uw warmtepomp zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, LFH Lease B.V. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de warmtepomp. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw te investeren in duurzame energie zonder liquiditeitsverlies. Een warmtepomp leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Het grootste voordeel? Uw groene bijdrage aan Nederland.

Voordelen van een warmtepomp leasen

Bij het zakelijk financieren van een warmtepomp, of te wel warmtepomp leasen, wordt u de economisch eigenaar van de pomp. De pomp en de bijbehorende duurzame energie is dus geheel voor uw eigen gebruik. Dit brengt vele fiscale en milieuvriendelijke voordelen met zich mee, zoals een lagere energierekening. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen dat u heeft opgebouwd binnen de onderneming blijft. Voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn! Bovendien hanteren vele gemeentes in Nederland subsidies voor het plaatsen van warmtepompen.

Is het leasen van een warmtepomp iets voor u?

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering van duurzame energie die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je warmtepomp. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!