Hoogwerker leasen

Wil je een hoogwerker leasen voor je bedrijf? Heb je materieel nodig waarmee je tot grotere hoogten reiken kunt? Een autohoogwerker, een telescoop- of schaarwerker: LFH biedt jou de geschikte financieringsoplossing om een hoogwerker leasen. Zodat jij er vlot mee aan de gang kunt.

Wat ons tot een voor jou geschikte partij maakt? We zijn bekend met het materieel waar jij mee werkt. De manier waarop jij een hoogwerker inzet, maken we bepalend bij het vinden van een passende financieringsoplossing.

Wat zijn de voordelen van een hoogwerker leasen?

Twijfel je nog tussen een hoogwerker leasen of kopen? Dan kan het verstandig zijn om voor leasen te kiezen, zodat je wat financiële ruimte overhoudt doordat je de investering spreidt over een aantal maanden. Op deze manier kun je met je bedrijf op groei inzetten. Bovendien heeft een hoogwerker leasen fiscale voordelen ten opzichte van een hoogwerker huren wanneer je de machine vaak gebruikt. Dat is omdat je uiteindelijk het volledige eigenaarschap van de hoogwerker verwerft. Als je voor een hoogwerker kiest kan je voor een nieuwe hoogwerker, maar ook gebruikte hoogwerker kiezen voor jouw leaseconstructie.

Wat kost een hoogwerker leasen?

De kosten van een hoogwerker leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de hoogwerker die je wilt leasen en de kenmerken van de leaseconstructie. Je verspreidt de leasekosten van de hoogwerker over een aantal maanden in plaats van dat je deze in één keer betaalt. Verder zul je - wanneer je een leaseconstructie met ons aangaat - een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten gaan betalen.

Gebruikte hoogwerker leasen

Omdat wij specialisten in dienst hebben die de waarde van tweedehands hoogwerkers kunnen bepalen, kunnen wij je ook gebruikte hoogwerkers aanbieden binnen de leaseconstructie. Vaak is dit een slimme zet, omdat de waarde van een nieuwe hoogwerker snel daalt. Kies je voor een tweedehands hoogwerker, dan is ‘de kop er af’ en zal de waarde alleen maar minder snel dalen vanaf het moment dat jij de nieuwe eigenaar bent. Dit scheelt jou enorm in de maandlasten.

Welke soort hoogwerkers lease je bij LFH?

Bij LFH kun je zelf bepalen naar welke hoogwerker leasen je voorkeur uitgaat. Jij kiest het materieel en wij regelen de financiering. Kijk hieronder voor wat informatie over de verschillende hoogwerker types.

Schaarhoogwerker leasen

Een schaarhoogwerker is in talloze maten te koop. Veel gebruikt in de bouw, onderhoud of bij installatiewerken. Handig in het gebruik, omdat de meeste schaarhoogwerkers zelfrijdend zijn. Zo kun je snel en veilig, mobiel op grote hoogte werken.

LFH financiert merkonafhankelijk. Het maakt dus niet uit of je kiest voor een Genie, Haulotte of JLG. Vanzelfsprekend ben je vrij om voor een ander merk te kiezen. Nieuw of gebruikt is een andere te maken keuze. Waar jouw keuze ook op valt, jouw volgende schaarhoogwerker kun je eenvoudig leasen via LFH.

Telescoophoogwerker leasen

Anders dan de schaarhoogwerker kun je met een telescoophoogwerker makkelijker zijwaarts komen. Handig, wanneer je boven iets moet monteren. Ook voor de telescoophoogwerker komen bekende merken als JLG, Manitou of Genie veel voorbij. In dieselversies en zelfs in 4×4-uitvoering als je het terrein in wilt.

Spinhoogwerker leasen

Steviger staan kan bijna niet. De naam spinhoogwerker zegt niks over het klimmen, maar juist iets over de manier waarop deze hoogwerker een stabiele plaatsing borgt. Deze stabiele basis maakt het mogelijk om niet alleen hoog te komen, maar ook een grote reikwijdte te halen. Een spinhoogwerker financieren we graag voor je. Gebruikt of nieuw, klein of groot, eentje of een hele serie. Wij blijven geloven in de waarde van jouw materieel en de omzetten die je daar uit kunt halen. Zo zoeken we graag naar een passende financieringsoplossing.

Ontdek jouw mogelijkheden om een hoogwerker te leasen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je blijven groeien. Misschien zelfs al investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een financiering voor nodig is, kun je dit al in enkele minuten aanvragen via www.lfh.nl. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen vier uur hoor je al of je in aanmerking komt en wat de opties zijn. Wil je liever persoonlijk contact hebben met één van onze adviseurs, neem dan contact op met ons.

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over het aanvragen van een hoogwerker leasen. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!