Q&A

Q&A Vendor

Als Lease & Finance Huis werken we inmiddels samen met meer dan 500 vendoren. Met deze ervaring, de schat aan kennis over de bedrijfsmiddelen en onze financiële kennis komen we samen met jou zo snel mogelijk tot een passende lease-aanbieding voor jouw klant.

De vendor krijgt binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease (tot € 250.000). Zo kan de verkoop van het bedrijfsmiddel nog sneller gerealiseerd worden.

Nieuwe vendoren:
Wanneer je als leverancier voor het eerst een aanvraag wilt indienen, dan kan je het online aanvraagformulier invullen.

Op onze website hebben we de werkwijze in een animatie en via een downloadbare PDF stapsgewijs uitgelegd.

Een aanvraag kan ingediend worden aan de hand van een offerte of orderbevestiging van de vendor en het KvK-nummer van de klant.

Binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease (tot € 250.000). Als de financiering via een van onze financiële partners loopt, dan het duurt het ongeveer 1 a 2 dagen.

Door onze samenwerking met meerdere financiers, wordt er altijd naar een oplossing voor jouw klant gezocht. Je vaste contactpersoon bij LFH Lease ontzorgt je ook in het gehele financieringstraject met onze financiële partners.

Samen verder groeien? Laat je gegevens achter via ons aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voor de partners waarmee we veel zakendoen, is de online portal ontwikkeld. Dankzij dit systeem houd je als partner grip op je leasezaken, inzicht in de kredietwaardigheid van de klant én heb je nog sneller zekerheid over de financierbaarheid van de wensen van jouw klant. Interesse? Bespreek het met je contactpersoon binnen Lease & Finance Huis.

Q&A mkb'er

Het is onze ambitie om jou te helpen bij het realiseren van je doelen, met onze lease-oplossingen. Kunnen we een bedrijfsmiddel niet zelf financieren, dan krijgen we het vaak voor elkaar met onze financiële partners.

Bij LFH lease heb je altijd binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease tot EUR 250.000. Daarbij hoef je de btw over de aankoopfactuur niet voor te financieren. Bij LFH Lease betaal je de btw over de leasetermijnen.

In veel gevallen vindt de beoordeling plaats op basis van creditscoring. In sommige gevallen zijn ook aanvullende gegevens nodig. Bedrijven die langer dan 6 maanden staan ingeschreven bij de KvK, kunnen in aanmerking komen.

Wij financieren veel verschillende bedrijfsmiddelen, denk aan: auto’s; trucks; zonnepanelen en graafmachines. Bekijk onze pagina ‘Bedrijfsmiddelen‘ om het volledige aanbod te zien.

Een leaaseaanvraag indienen kan via de leverancier. De leverancier kan contact opnemen met Lease & Finance Huis. Dit kan via het contactformulier of zijn vaste contactpersoon.

LFH Lease ontvangt de aankoopfactuur van de leverancier. LFH Lease betaalt de volledige factuur inclusief btw en wordt daarmee juridisch eigenaar van het object. Als klant word je economisch eigenaar. Over de maandelijkse leasetermijn wordt btw gerekend. De betaalde btw is weer te verrekenen met de aangifte omzetbelasting.

Als klant moet je, conform de algemene voorwaarden, het object verzekeren tegen alle verzekerbare risico’s gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Je bent als klant verplicht het object in goede staat van werking te houden en te onderhouden. Eventuele herstelkosten die nodig zijn komen voor eigen rekening.

Het is niet mogelijk om tussentijds de leaseovereenkomst te beëindigen. Mocht je toch in een situatie zitten dat je de overeenkomst wil beëindigen, dan kan je het beste contact opnemen met jouw contactpersoon binnen Lease & Finance Huis. Je kan eventueel ook een mail sturen naar [email protected]