Bedrijfsmiddelen financieren is dagelijkse kost voor LFH

Jouw bedrijfsmiddelen financieren is ons dagelijkse werk. Voor elk bedrijfsmiddel, nieuw of tweedehands, vinden we een passende financiering. Of je nu een financiering zoekt voor een bedrijfsauto, een landbouwvoertuig, een bestelbus of een industriële machine? LFH vindt voor jou altijd de juiste en passende financiering.

Bedrijfsmiddelen financieren is waar we sterk in zijn. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van financial lease en zijn gespecialiseerd in het financieren van bedrijfsmiddelen. Wij doen zaken met verschillende financieringsmaatschappijen waardoor we jou altijd een passende oplossing kunnen aanbieden tegen lage maandlasten en aantrekkelijke voorwaarden.

Deze bedrijfsmiddelen financieren is mogelijk bij LFH

Bij Lease & Finance Huis financieren we een breed aanbod aan uiteenlopende objecten. Een aanbod dat zich uitstrekt over diverse sectoren. Denk onder andere aan bedrijfsmiddelen voor de transport- en logistieksector, maakindustrie, bouw- of de cosmetische industrie. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je zonnepanelen te laten financieren. Daarmee zijn we als Lease & Finance Huis uniek in de markt. Een compleet aanbod om jou te kunnen helpen bij de realisatie van je plannen en de investeringen die daarvoor nodig zijn.

Waarom kies je bij het bedrijfsmiddelen financieren voor LFH

  • Wij zijn echt onafhankelijk
  • BTW voorfinanciering is mogelijk
  • Rente- en investeringsaftrek zijn mogelijk
  • Investeren zonder verlies van liquiditeit
  • Acceptatie zonder overleg van jaarcijfers is mogelijk

Financiering aanvragen bij LFH

Door het bedrijfsmiddelen financieren kun je jouw bedrijf de impuls geven die het nodig heeft. Met een financiering voor je bedrijf investeer je in groei. Bij ons kun je bedrijfsmiddelen financieren op een manier die past bij jouw situatie.

Beoordelingen

Hoe kom je in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering? Bij LFH zijn we er voor jou als ondernemer. Daarom gaat het bij ons allemaal nét iets anders dan bij de bank. Wij vinden de mogelijkheid en wil om te betalen veel belangrijker dan je hele administratie door te nemen. Met onze beoordeling is acceptatie zonder overleg van jaarcijfers mogelijk.

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over bedrijfsmiddelen financieren. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je equipment. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!