Bedrijfsmiddel financieren zonder BKR

Wil jij een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR registratie? Ontdek dan wat LFH voor je kan betekenen. Zonder lening toch je financieringsbehoefte binnen 24 uur. Met LFH financier je snel een bedrijfsmiddel zonder BKR registratie. Bovendien vragen we je nooit naar jaarcijfers of andere garanties.

Wil jij een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR-toetsing? Met LFH kun je snel over extra werkkapitaal beschikken. Een aanmelding doe je al in enkele minuten. Dat gaat zo soepel, omdat wij jou geen jaarcijfers of andere zekerheden vragen. Zo controleren wij ook geen BKR-registratie. Dat is nog eens fijn ondernemen.

Wat is een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR van LFH?

Een bedrijfsmiddel financieren geeft jou de benodigde financiële ruimte voor grote investeringen in je onderneming. Ideaal om snel te handelen bij financiële buitenkansen. Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je nauwelijks voor verrassingen te staan. Jij vraagt je financiering eenvoudig online aan via www.lfh.nl. Een eenvoudige procedure die helderheid biedt.

Hoe gaat een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR registratie in zijn werk?

Hoeveel je kunt financieren bij LFH hangt af van de overall positie van jouw onderneming. Wanneer het duidelijk is wat je kunt laten financieren, dan is het tijd om je aanvraag officieel in te dienen bij de specialisten van LFH. Dit alles kan dus zonder dat je jaarcijfers hoeft te overleggen en door tijdrovende en ambtelijke procedures heen moet. We focussen ons op de huidige situatie én de toekomstvisie van jóuw onderneming.

Waarom een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR van LFH Huis?

Snel geregeld

  • In enkele minuten aangevraagd
  • Binnen 4 uur zekerheid

Flexibele looptijd tot 5 jaar

  • Jij bepaalt zelf de looptijd van de financiering van je bedrijfsmiddel
  • Zelf kies je wat het beste bij jouw investering past

Geen verrassingen

  • Betaal de financiering in maandelijkse termijnen terug
  • De rente staat vast

Ideaal voor grote investeringen

  • Doe snel je investering
  • Ga verder met waar je goed in bent: ondernemen!

Zakelijke lening zonder BKR

Bij LFH kun je voor een financiering tot 250.000 euro aan bedrijfsmiddelen financieren zonder BKR registratie aan te vragen. De voorwaarden hiervoor zijn dat je bedrijf minimaal zes maanden bestaat en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als dit zo is, dan gaan de specialisten van LFH aan de slag voor je om uit te zoeken wat de kredietwaardigheid van jouw onderneming is, zonder jaarcijfers van vorig jaar.

BKR betekenis?

De letterlijke betekenis van BKR is Bureau Krediet Registratie. Deze organisatie is gevestigd in Tiel. Het BKR registreert leningen in Nederland tussen de 500 en 125.000 euro die langer dan drie maanden lopen. Bij het aanvragen van een lening zijn financiële instellingen verplicht om een BKR-toetsing te doen. Je kunt jouw BKR-gegevens opvragen via de website BKR.nl. De naam BKR boezemt vaak een beetje angst in bij aanvragers van een zakelijke financiering zonder BKR. Dat is onnodig, want de specialisten van LFH weten de weg om jouw aanvraag rond te krijgen.

Ontdek jouw mogelijkheden voor een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je blijven groeien, misschien investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een financiering voor nodig is, kun je dit al in enkele minuten aanvragen via www.lfh.nl. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen 4 uur hoor je al of je in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever persoonlijk contact hebben met één van onze adviseurs, neem dan contact op met ons.

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over het aanvragen van een bedrijfsmiddel financieren zonder BKR. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!