Trekker Leasen

Een trekker leasen? Kies voor financial lease bij Lease & Finance Huis!

Een trekker financial leasen kan worden omschreven als het zakelijk financieren van een vrachtwagen. Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte trekker leaset financieren wij de vrachtauto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kan uw transportbedrijf doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt deze trekkerfinanciering vele (fiscale) voordelen met zich mee. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Waarom een trekker financial leasen?

Wanneer u kiest om een trekker zakelijk te leasen financieren wij uw vrachtauto en wordt u direct eigenaar van de vrachtwagen. Deze zakelijke financiering biedt u als transportondernemer de kans om een nieuwe of jong gebruikte truck te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een trekker leaset. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke vrachtwagenchauffeur of transportondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen!

Wat kost een trekker leasen?

De prijs van het leasen van een vrachtwagen leasen is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de truck. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een vrachtauto. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wanneer u een trekker gaat leasen betaalt u maandelijkse kosten in plaats van eenmalig een groot bedrag. Naast de verspreiding van het aankoopbedrag van de truck profiteert u van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien heeft u recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs van uw nieuwe of jong gebruikte vrachtwagen.

De weg op met uw truck

Vervoer uw producten met een door ons gefinancierde vrachtwagen. Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale vrachtauto. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw truck helemaal naar wens in te richten en te bestickeren.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je trekker. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!