Tractor leasen

Materiaal is duur. Elk agrarisch bedrijf heeft te maken met hoge investeringen maar heeft daarnaast ook werkkapitaal nodig. Of je nu een nieuwe of gebruikte tractor wilt aanschaffen, leasen is een hele goede optie. Bij LFH hebben we veel ervaring als het gaat om het tractor leasen of andere machines of voertuigen. We zien daardoor vaak al in 1 oogopslag of leasen van een tractor aantrekkelijk is. Er zijn diverse vormen van lease. Groot voordeel is natuurlijk dat je de gehele investering niet ineens hoeft te doen. Bij leasen van een tractor bepaal je zelf in welke termijnen je de betalingen wenst te doen. Ook hierin geven wij je een advies op maat bij de leasekeuze van jouw tractor.

Financial lease

Je kunt kiezen voor financial lease. Hierbij word je direct eigenaar van de machine en zal deze dus ook op de balans worden bijgeschreven. Na afloop van de leaseperiode kun je er voor kiezen om de tractor definitief aan te schaffen. Het voordeel van deze vorm van tractor leasen is dat er diverse fiscale voordelen zijn. Graag zetten wij die voor je op een rij.

Operational Lease

De andere optie is operational lease. Hierbij word je geen eigenaar van de tractor, maar huur je deze tegen een aantrekkelijk maandelijkse termijn. Je loopt zelf geen risico als het gaat om de restwaarde van de lease tractor en vindt deze ook niet terug op je balans. Bij operational lease gaat het over het algemeen over een termijn van 24 of 36 maanden. De mogelijkheid blijft bestaan om aan het eind van de termijn de tractor te kopen of terug te geven aan de leasemaatschappij.

Snel duidelijkheid

Wij proberen bij een aanvraag zo snel en duidelijk mogelijk te handelen. We geven direct aan welke informatie wij nodig hebben om tot een snel advies te komen. Uiteraard hebben we daar wat recente cijfers voor nodig en vragen we meer info over het gebruik en de inzet van de tractor die je wilt leasen. Wanneer we in kaart hebben gebracht welk bedrag je nodig hebt en welke periode je kiest voor het tractor leasen, ontvang je direct een voorstel met het maandbedrag. Voor het leasen van een tractor helpen wij bestaande bedrijven, maar ook startende ondernemers zijn van harte welkom bij Lease en Finance Huis.

Niet alleen leasen van tractoren

Overigens is het ook mogelijk om naast het leasen van een tractor ook andere machines of voertuigen te leasen. Wij zijn gespecialiseerd in landbouwvoertuigen, ook voor zaaimachines, hooimachines, hakselaars of grondbewerkingsmachines ben je bij ons aan het juiste adres.

Korte lijnen

Wij denken graag met je mee bij het tractor leasen. Dit doen wij met open vizier. Het persoonlijke karakter en de korte lijnen van onze organisatie worden door onze klanten zeer op prijs gesteld. Wij snappen dat de aanschaf van een tractor, ook als het gaat om lease, voor veel bedrijven een grote stap is. Graag begeleiden wij je hierbij.

Heb je vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van een tractor. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!