Lease landbouwmachines

Landbouwmachines leasen? Kies voor financial lease bij Lease & Finance Huis!

Steeds meer bedrijven en agrarische ondernemingen kiezen ervoor om hun landbouwmachines te leasen. Jouw lease landbouwmachines is goed voor je portemonnee. Benieuwd naar de voordelen van het leasen van landbouwmachines middels financial lease? Neem gerust contact met ons op of lees snel verder.

Als je kiest voor financial lease, kies je ervoor om je lease landbouwmachines zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, LFH Lease B.V.. In ruil voor een vast maandelijks bedrag ben je direct eigenaar van de landbouwmachines.

Financiering

In veel gevallen is het mogelijk om 100% van het leasebedrag voor je lease landbouwmachines te financieren, inclusief de betaling van de btw op de aankoopsom. Bij LFH heb je keuzevrijheid van leverancier, met wie we nauw samenwerken om de investering te kunnen realiseren. Lees hier meer over onze werkwijze. Met het financial leasen van je trekker, hooimachine of hakselaar kun je in aanmerking komen voor eventuele fiscale voordelen. Met het financieren van je landbouwmachines via financial lease creëer je financiële ruimte. Je houdt je liquide middelen intact en je zorgt voor de instandhouding van je rekening-courantkrediet. En je realiseert een gespreide financieringsmix.

Werkkapitaal beschikbaar

Met deze tactiek houd je werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals: brandstof, voorraad en debiteuren. De betaalde rente is bij financial lease fiscaal aftrekbaar. Dat is een belangrijk voordeel. Deze zakelijke financiering biedt jou als ondernemer de kans om te investeren in de lease landbouwmachines zonder liquiditeitsverlies. Landbouwmachines leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals: investeringsaftrek en renteaftrek.

Voordelen van lease landbouwmachines

Bij het zakelijk financieren van lease landbouwmachines word je economisch eigenaar van de equipment. Dit brengt vele fiscale voordelen met zich mee. Daarnaast hoef je niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van je vermogen dat je hebt opgebouwd binnen de onderneming blijft. Voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn. Is de constructie lease landbouwmachines iets voor jou? Wij vinden het een eer om jouw zaak aan het rollen te krijgen.

Een landbouwmachine leasen tegen een flexibel maandbedrag

Wil je de lease landbouwmachines toepassen in jouw onderneming? Dan heb je in ons de juiste partij gevonden. Wij financieren namelijk alles wat in de showroom staat van jouw lokale mechanisatiebedrijf. Van tractor en veldspuit tot aan melk- of voermengmachine. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijk maandtarief. Als leasemaatschappij zijn wij gespecialiseerd in equipment lease. Mede hierdoor werken we al jarenlang samen met agrariërs en veehouders. En dankzij onze flexibele leasevoorwaarden leveren we een leaseoplossing op maat.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijk je graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met je mee. Bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering in landbouwmachines die bij jou en je bedrijf passen. Als onafhankelijke tussenpersoon ontzorgen we je graag en helpen wij je persoonlijk op weg. Je contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met jou.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over lease landbouwmachines. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je equipment. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!