Een landbouwmachine leasen voor jouw bedrijf

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Een landbouwmachine leasen voor jouw bedrijf

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Wil je een hakselaar, hooimachine of tractor leasen? Jij weet welke landbouwmachine je nodig hebt, wij regelen voor jou de financiering.

Het leasen van landbouwmachines zorgt voor aangename fiscale voordelen. Zo hoef je niet meteen een grote investering te doen, maar kun je wel onmiddellijk gebruikmaken van je landbouwvoertuig. Door onze snelle aanpak heb je voor je het weet die John Deere van jouw keuze op je land rijden.

Investeringen

Heb je nieuw materieel nodig op je land, het erf of in de schuur? Dat begrijpen we volkomen, want de agrarische sector vergt doorlopend veel investeringen. Onze experts kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Doordat wij specialisten hebben in elke leasingsector, komen we altijd met een passend voorstel. We bekijken op welke manier en waar je jouw landbouwmachine wilt inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de leaseofferte op, in plaats van op je jaarcijfers van de afgelopen jaren. Zo wordt een nieuwe of een gebruikte landbouwmachine leasen een fluitje van een cent.

Specialisme

LFH is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines en landbouwmachines. Daarom zijn wij dé partner die alles weet over zakelijke financieringen. Jij kiest je materieel. Je kunt de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Of je nu op zoek bent naar gebruikte tractoren, nieuwe fruitmachines of enkele nieuwe hakselaars: wij helpen jou graag.

Flexibele oplossing

Het leasen van agrarisch materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw agrarische onderneming. Dus ben je op zoek naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine, of maaimachine ? Gebruikt of nieuw agrarisch materieel? Dan is het leasen van materieel via LFH de beste oplossing voor jouw onderneming. Wanneer je kiest voor een lease oplossing van LFH is de financiering snel en eenvoudig geregeld.

Mogelijkheden

Een greep uit de mogelijkheden aan landbouwmachines voor uw agrarische onderneming waar LFH jou graag mee ondersteunt.

 • Tractoren
 • Hakselaar
 • Hooimachines
 • Zaai- en plantmachines
 • Grondbewerkingsmachines
 • Silagewagens
 • Maaimachines
 • Verpakkingsmachine/ verwerkingsmachines GFT
 • Hooibouwmachines
 • Oogstmachine
 • Sorteermachine
 • Bloemensorteermachine
 • Fruitsorteermachine
 • Aardappelsorteermachine

Verrassend

Zoek je een landbouwmachine die hier niet bij staat? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine een leaseconstructie mogelijk te maken. Mogen wij jou verrassen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe leaseofferte. Bedrijfsmiddelen leasen is ons vak, we bieden je graag een passende oplossing aan.

Service van LFH

Een aardappelsorteermachine, oogstmachine of een hooimachine leasen? Eén adres: LFH. Neem contact met ons op en vraag onze specialisten om advies. Voor je het weet heb jij je nieuwe landbouwmachine in huis. Of zoek je een landbouwmachine die hier niet bij staat? Ook geen probleem. We zoeken graag naar een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine een leaseconstructie mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe leaseofferte. Bedrijfsmiddelen leasen is ons vak, we helpen je graag.

Hoe werkt financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als klant ben je wel economisch eigenaar, waardoor de landbouwmachine bij jou op de balans staat. Na afloop van het contract wordt het object volledig eigendom van jouw onderneming.

Hoe werkt operational lease?

Bij operational lease huur je de landbouwmachine van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Omdat LFH in deze constructie de machine koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel).

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je landbouwmaterieel. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!