Vendor

Vendor lease - Krijg het voor elkaar!

Voor een investering in dure machines of andere kapitaalgoederen is vaak financiering nodig. Met de vendor leaseoplossing van Lease & Finance Huis breid je jouw dienstverlening uit met een financieringsoplossing voor jouw klant.

Wat is vendor leasing?
Van vendor leasing is sprake als het leasecontract tot stand komt door bijvoorbeeld tussenkomst van de verkoper of leverancier van het object. Indien de koper geïnteresseerd is in jouw aanbod en hiervoor een financiering wil dan vraag je deze voor hem aan bij Lease & Finance Huis. Wij kunnen indien gewenst het verdere financieringstraject overnemen.

Hoe werkt vendor finance?
Met Vendor lease via Lease & Finance Huis zorg je voor een extra optie in jouw dienstverlening. Als leverancier heb je op deze manier de mogelijkheid om een lease offerte te verstrekken bij de verkoop. Als jouw klant open staat voor deze leaseoplossing vraag jij als leverancier de lease aan bij ons. Wij inventariseren vervolgens de financieringsmogelijkheden voor deze specifieke verkoop, zodat jij jouw klant snel een passend aanbod kunt doen. In overleg kunnen we het daaropvolgende administratieve traject ook voor je oppakken. Zo heb je daar als leverancier geen omkijken naar en kun je je richten op je eigen dienstverlening.

Voor wie is vendor lease geschikt?
In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt is vendor lease bij Lease & Finance Huis niet alleen geschikt voor de grote leveranciers. Het maakt niet uit hoe groot je organisatie is en hoeveel machines je bijvoorbeeld weet te verkopen in een jaar. Als je als dealer, verkooporganisatie, onderhoudsbedrijf of importeur contact hebt met de eindklant, dan is onze vendor leaseoplossing zeker iets voor jou.

Voordelen van vendor leasing?
Vendor leasing maakt het de koper makkelijker om bij jou te kopen. Als leverancier kun je de klant namelijk, naast het bedrijfsmiddel, op een gemakkelijke en vlotte manier aan een financiering helpen.

Andere voordelen zijn:

  • Ruimer dienstenaanbod
  • Omzetverhogend
  • Geen kredietrisico
  • Snelle betaling

Dé vendor lease specialist van Nederland
Als Lease & Finance Huis werken we inmiddels samen met meer dan 500 leveranciers. Met deze ervaring, de schat aan kennis over de bedrijfsmiddelen en onze financiële kennis komen we samen met jou zo snel mogelijk tot een passende lease-aanbieding voor jouw klant.

Heb je nog vragen over vendor leasing of ben je benieuwd of wij bij Lease & Finance Huis een passende vendor lease oplossing hebben voor jou? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden