Diode laser leasen

Jij wilt een Diode laser leasen. Dat snappen we. De beauty branche kent veel innovatieve toepassingen van laserapparatuur. Het gebruik van deze bedrijfsmiddelen stelt jou als beauty professional in staat om zorgvuldiger, beter én efficiënter het esthetische werk voor je klanten te doen.

Zo kun je meer en kwalitatief hoogwaardigere behandelingen in minder tijd uitvoeren. Toch is de aanschaf van een Diode laser voor velen vaak een moeilijke keuze. Daarbij komt de vraag of de investering zich wel terugverdient en hoe je de investering het slimste kunt financieren.

Heldere voorwaarden

LFH stelt je in staat om tegen heldere voorwaarden snel een Diode laser te leasen. Dat kan snel en eenvoudig. Daarmee bespaar je je als ondernemer hoge investeringskosten en aan het einde van de leaseperiode is het Diode laserapparaat jouw eigendom. Een Diode laser leasen kan een grote en spannende investering voor jou zijn. Dat begrijpen we bij het Lease & Finance Huis helemaal. Maar wees gerust. Wachten en sparen hoeft niet meer met de aantrekkelijke constructie om een Diode laser te leasen via ons. Stuur vandaag nog je aanvraag voor het leasen van een Diode laser in. Daarna stromen je nieuwe klanten binnen no-time jouw salon binnen.

100% financiering

Ben je op zoek naar een partij waar je een Diode laser kunt leasen die de aankoopprijs 100% financiert? Droom je van de nieuwste Diode lasers in jouw salon? Dat vinden we logisch. Op die manier trek je meteen nieuwe klanten en verleen je hun dienstverlening op het hoogste niveau. Gun jezelf die extra zuurstof in je salon. Want je kunt investeren in je bedrijf, zonder te lenen of je reserves aan te spreken. Heeft jouw salon dringend behoefte aan een nieuwe Diode laser? Kies dan net als vele anderen voor financiële zekerheid via LFH.

Waarom leasen in plaats van kopen?

Door te leasen beschik je als klant bijvoorbeeld snel over een Diode laser, dus een extra service zónder meteen de hele investering te hoeven doen. Vervolgens betaal je per maand. Dat is hartstikke efficiënt. Hiermee wordt budgetteren namelijk gemakkelijk. Dat is investeren zonder concessies te doen. En dáárom is het altijd verstandig om het over leasing te hebben. Al is het maar om te kijken wat er mogelijk is. Meer weten over het leasen van een Diode laser? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van lease

  • Flexibiliteit bij einde looptijd: verder huren, teruggeven of kopen
  • Direct economisch eigenaar
  • De investering spreiden over termijnen

Wat houdt leasen in?

Lease is een (zakelijke) vorm van financieren. Het is vergelijkbaar met lenen, waarbij lease veelal betrekking heeft op een bedrijfsmiddel. Bij het leasen van een Diode laser (is financiering tot 100% van de investering mogelijk. Jij kiest als ondernemer zelf voor een leaseperiode, oftewel looptijd. Deze is afhankelijk van het soort bedrijfsmiddel, het bouwjaar en de geschatte economische levensduur. Tijdens de looptijd betaal je het bedrag in termijnen. In Nederland kennen we veel verschillende leasevormen, maar ze zijn over het algemeen terug te brengen tot twee (hoofd)leasevormen: Financial Lease en Operational Lease.

Wat is Financial Lease?

Financial lease is momenteel de meest voorkomende vorm van lease. Er bestaan verschillende varianten van financial lease, waaronder: huurkoop en geldlening met pandrecht. We vertellen je hier iets meer over de kenmerken van huurkoop. Bij huurkoop ben je al vanaf het begin van de leaseperiode economisch eigenaar van de Diode laser. Je activeert het bedrijfsmiddel direct op je balans. Dit kan fiscaal interessant zijn. Het is zinvol om je hierover door je accountant te laten adviseren. Na betaling van de laatste leasetermijn ben je volledig eigenaar van het bedrijfsmiddel, zowel juridisch als economisch gezien. Tot die tijd is de leasemaatschappij nog juridisch eigenaar. Huurkoop is interessant wanneer je niet de financiële ruimte hebt óf niet de behoefte voelt om in één keer een grote investering te doen, maar uiteindelijk wel de volledige eigenaar van de Diode laser wilt zijn. Je weet precies waar je aan toe bent en je houdt je reserves om te kunnen ondernemen.

Wat is Operational Lease?

Operational lease is te vergelijken met huur. Je betaalt voor het gebruik in plaats van het bezit. De leasemaatschappij is en blijft de eigenaar van het Diode laserapparaat. Je betaalt huur aan de leasemaatschappij. Aan het einde van de lease heb je meerdere opties. Namelijk: verder huren, het bedrijfsmiddel teruggeven aan de leasemaatschappij of het bedrijfsmiddel te kopen. Operational lease is interessant wanneer je een bedrijfsmiddel nodig hebt, maar er geen eigenaar van wilt zijn. Het bedrijfsmiddel staat dan ook niet als activa op je balans. Ook moedig je met deze leasevorm de beweging naar een circulaire economie aan. Een trend die zich richt op een duurzame levenscyclus van bedrijfsmiddelen.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je diode laser. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!