Het leasen van cosmetische schoonheidsapparatuur

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Het leasen van cosmetische schoonheidsapparatuur

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een dynamische partij die snel je aanvraag voor het leasen van schoonheidsapparatuur voor de cosmetische dienstverlening in een gunstige deal omzet. Een voordelige overeenkomst die het je mogelijk maakt om vlug over deze gewilde cosmetische apparatuur te beschikken.

Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw cosmetische apparatuur waarmee je direct aan de slag kunt. En je beschikt snel over modern equipment waar je je diensten snel verder mee kunt professionaliseren.

Geen eigen spaargeld nodig

Door middel van ons unieke concept is het mogelijk om te investeren in je eigen onderneming zonder eigen geld. Door onze wijze van financieren is de cosmetische apparatuur meteen jouw eigendom.

Ongekend

Wat Lease & Finance Huis ongekend in de markt maakt, is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je cosmetische apparatuur tot 250.000,00 euro. Lukt het niet om je cosmetische schoonheidsapparatuur via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering bij één van onze financiële partners.

Werkkapitaal vrijhouden

Leasing is de meest aangewezen financieringsoplossing als je wilt investeren in cosmetische apparatuur en tegelijkertijd jouw werkkapitaal wilt vrijhouden. Wij snappen het spel van ondernemen en zijn er voor je. Zodat jij kunt blijven groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om jouw volgende apparaten te financieren.

Slimme financieringsoplossing

Leasen is simpelweg de slimste financieringsoplossing als je wilt investeren in schoonheidsapparatuur voor de cosmetische industrie. Je betaalt je apparatuur eenvoudig af in de periode dat je er omzet mee maakt. De volgende typen machines zijn onder meer te financieren door gebruik te maken van financial lease: body slimming apparaat, EMS muscle shape, ontharingsapparatuur, pigment bleek apparatuur, laser, hair-removal & tattoo-removal apparatuur, skincare apparatuur en body shaping.

Tweedehands

Niet slechts nieuwe equipment kun je via LFH leasen, ook voor het leasen van jong gebruikte machines hebben wij allerlei kansrijke mogelijkheden. Veel ondernemers weten niet dat een gebruikt apparaat voor de cosmetische industrie ook een optie is voor lease. Sterker nog: wij moedigen dit juist aan. Een gebruikt apparaat leasen vinden we vaak een goede oplossing, omdat dit ervoor zorgt dat de kosten van de investering een stuk lager zijn. En veel apparatuur gaat tegenwoordig een lange tijd mee.

Voordelen van leasing

Door je machine voor de cosmetische industrie middels financial of operational lease te financieren behaal je verschillende voordelen:

  • Je houdt je werkkapitaal vrij om te ondernemen
  • Een lease financiering brengen we vele malen sneller tot stand dan een lening via de bank
  • Je kunt 100% financieren
  • Je hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken
  • Je kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen

Budgetteren zonder verassingen

Je betaalt de vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd. Je schrijft bij een financial lease (on-balance) financiering af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je cosmetische schoonheidsapparatuur. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!