Leasen als ZZPP'er

Direct offerte aanvragen

ZZP’er: Ben jij die ZZP’er die een lease voor de financiering van een bedrijfsmiddel nodig heeft, die de volgende stap wil maken in het ondernemerschap. Dan ben je bij LFH aan het juiste adres.

Bij LFH kan je als ZZP’er terecht voor het financieren van een uitgebreid scala aan objecten. Of het nu gaat om je bedrijfswagen, vrachtwagen, personenauto, graafmachine, cosmetische behandel apparatuur of heftruck. Bij LFH financieren wij allerlei bedrijfsmiddelen.

Bij LFH is financieren zonder jaarcijfers mogelijk. Bij LFH staan we aan de kant van de ZZP’er.

Financieren zonder jaarcijfers voor een ZZP’er: waar moet ik aan voldoen?

Het is mogelijk om als ZZP’er een financiering aan te vragen bij LFH zonder dat je in het bezit bent van jaarcijfers. Via automatische systemen kunnen we namelijk de kredietwaardigheid van je onderneming inschatten, waardoor we geen jaarcijfers meer van je nodig hebben. Zo kunnen we de financieringsaanvraag ook veel sneller behandelen. Als er vervolgens uit het klantonderzoek geen opvallende dingen komen, is een financiering geen enkel probleem voor ons. Voorwaarde is dat je onderneming minimaal zes maanden bestaat.

Voordelen

  • Financiering zonder jaarcijfers
  • Snelle behandeling (binnen 1 dag mogelijk)
  • Al mogelijk voor ondernemingen die 6+ maanden bestaan

Wat betekent ZZP

Wat betekent zzp? Wat is een zzp’er? Wat is de definitie van een zzp’er? De afkorting ZZP staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Een zzp’er is een zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak als rechtsvorm zonder dienstbetrekking.

Een zelfstandig ondernemer voert op basis van een overeenkomst, werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers. Hij werkt in opdracht, zonder dat er sprake is van een dienstbetrekking. Dit laatste is heel belangrijk: als de Belastingdienst of de UWV vaststelt dat u een dienstbetrekking heeft, kunt u als werknemer worden gezien. De opdrachtgever wordt dan geconfronteerd met loonheffing en premies voor de werknemersverzekeringen.

Keuze voor financial lease

Het aanvragen van een financial lease zonder cijfers is mogelijk bij LFH. Ben jij een starter of wil je snel handelen zonder dat je in het bezit bent van de jaarcijfers van je onderneming? Dan kun je bij ons terecht. Je kiest voor een financial lease wanneer:

Voordelen

  • Materieel direct op de balans
  • Direct economisch eigenaar
  • Juridisch eigenaar bij einde looptijd

Vragen?

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je vragen hebt over de mogelijkheden van lease voor jou als ZZP’er.
Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een uitgewerkt voorstel voor je. Bekijk ook de ervaringen van vele anderen die de financiering bij ons rond kregen. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!