Wat is Equipment Lease?

Equipment Lease is een vorm van financieren van bedrijfsmiddelen die jij nodig hebt voor jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een graafmachine, bouwlift of zelfs een koffiemachine.

Je gaat een financiering aan voor de aanschaf van het materiaal. Vervolgens betaal je dit conform de leaseovereenkomst in termijnen terug aan de verstrekker van de financiering.

Waarom Lease & Finance Huis?

Als ondernemer wil je graag de beste oplossing voor jouw onderneming. Dat zit hem niet alleen in passend vervoer voor jouw bedrijf, maar ook in het optimaal benutten van de juiste bedrijfsmaterialen zodat je jouw opdrachten kunt uitvoeren. De kosten voor deze materialen kunnen soms aardig oplopen, waardoor je slim om moet gaan met deze investering. Het is bij Lease & Finance Huis mogelijk om jouw equipment te leasen door middel van een aantrekkelijke financiering.

Kies de leasevorm die bij je past

Wij bieden twee leasevormen aan voor nieuw of gebruikt grondverzetmaterieel en ander equipment. Het verschil tussen deze leasevormen is of jij ervoor kiest om het equipment wél of niet op de eigen balans te zetten. En of je aan het einde van de leasetermijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als huurder ben je wel economisch eigenaar van het grondverzetmateriaal. Na afloop van het contract wordt het object volledig eigendom van jouw onderneming.

Wat is operational lease?

Bij operational lease huur je het grondverzetmateriaal of ander equipement van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Omdat LFH in deze constructie de machine koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel).

Welke bedrijfsmiddelen kan ik leasen?

Middels Equipment Leasing kun je bijna alle roerende bedrijfsmiddelen in de lease nemen. Of je nu een wiellader van JCB uitzoekt of een grader van Komatsu, we gaan altijd op zoek naar de juiste financieringsoplossing voor jouw equipment. Dit zijn voorbeelden van materieel voor grondverzet bij onze klanten:

 • Rupsgraafmachine
 • Mobiele graafmachine
 • Mini-graafmachine
 • Shovel
 • Schranklader
 • Bulldozer
 • Dumptruck
 • Grader

Ook als je een andere grondverzetmachine op het oog hebt, bel je vandaag nog met één van onze leaseadviseurs voor het beste financieringsvoorstel. Of vraag advies over één van de machines hieronder.

Heftruck Verkoopwagen Bakkerijmachine Houtbewerkingsmachine Aggregaat Steigermateriaal Hogedrukreiniger Medische apparatuur Hoogwerker Bulldozer Aanhangwagen

Kan ik tegelijkertijd een auto leasen?

Als je een bedrijfsmiddel wilt leasen, kan dat zeker in combinatie met een auto. Lease & Finance Huis kijkt graag naar wat er mogelijk is.

Voordelen van Equipment Leasing via Lease & Finance Huis

 • Bedrijfsmiddelen kopen zonder in één keer te betalen
 • Belastingvoordelen zoals renteaftrek en btw teruggave
 • Behoud het vermogen binnen de onderneming
 • Direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen
 • Bepaal zelf de looptijd en hoogte van het contract

Meer informatie?

Ben je enthousiast geworden over het leasen van equipment of wil je graag meer informatie over jouw leasemogelijkheden?
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!