Verreiker leasen

Wil je een verreiker leasen voor je bedrijf? Heb je materieel nodig waarmee je tot grotere hoogten reiken kunt? Een starre, roterende of elektrische verreiker: LFH biedt jou tal van geschikte financieringsoplossingen om één van deze drie soorten verreiker leasen snel bereikbaar te maken. Met het doel dat jij er vlot mee aan de gang kunt.

Wat ons tot een voor jou geschikte partij maakt? We zijn bekend met het materieel waar jij mee werkt. De manier waarop jij een verreiker inzet, maken we bepalend bij het vinden van een passende financieringsoplossing.

Wat zijn de voordelen van een verreiker leasen?

Twijfel je nog tussen een verreiker leasen of kopen? Dan kan het verstandig zijn om voor leasen te kiezen, zodat je wat financiële ruimte overhoudt doordat je de investering spreidt over een aantal maanden. Op deze manier kun je met je bedrijf op groei inzetten. Bovendien heeft een verreiker leasen fiscale voordelen ten opzichte van een verreiker huren wanneer je de machine vaak gebruikt. Dat is omdat je uiteindelijk het volledige eigenaarschap van de verreiker verwerft. Als je voor een verreiker kiest kun je voor een nieuwe verreiker, maar ook gebruikte verreikers kiezen voor jouw leaseconstructie.

Wat kost een verreiker leasen?

De kosten van een verreiker leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de verreiker die je wilt leasen en de kenmerken van de leaseconstructie. Je verspreidt de leasekosten van de verreiker over een aantal maanden in plaats van dat je deze in één keer betaalt. Verder zul je - wanneer je een leaseconstructie met ons aangaat - een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten gaan betalen.

Gebruikte verreiker leasen

Omdat wij specialisten in dienst hebben die de waarde van tweedehands verreikers kunnen bepalen, kunnen wij je ook gebruikte verreikers aanbieden binnen de leaseconstructie. Vaak is dit een slimme zet, omdat de waarde van een nieuwe verreiker snel daalt. Kies je voor een tweedehands verreiker, dan is ‘de kop er af’ en zal de waarde alleen maar minder snel dalen vanaf het moment dat jij de nieuwe eigenaar bent. Dit scheelt jou enorm in de maandlasten.

Ontdek jouw mogelijkheden om een verreiker te leasen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je blijven groeien. Misschien zelfs al investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een financiering voor nodig is, kun je dit al in enkele minuten aanvragen via www.lfh.nl. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen vier uur hoor je al of je in aanmerking komt en wat de opties zijn. Wil je liever persoonlijk contact hebben met één van onze adviseurs, neem dan contact op met ons.

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over het aanvragen van een verreiker leasen. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!