Ervaringen

Lees hoe zij het
voor elkaar kregen

Ervaringen

Mkb'er

Rolf Doddema van Puur Ambacht bakkerij

Mkb'er

"Via via kwam ik bij LFH terecht en het voelde meteen goed. We wilden onze productiecapaciteit vergroten door extra ovens aan te schaffen. Bij LFH kregen we heel snel de financiering rond. Ik zou LFH zeker aanraden aan anderen.

Vooral het snelle én persoonlijke contact, werkt erg goed. Hierdoor hebben we snel nieuwe ovens kunnen aanschaffen en is onze productiecapaciteit meer dan verdubbeld."

Vendor

Antoine Waque van Loven Trucks

Vendor

"Onze klanten willen snel geholpen worden. Dat is zó belangrijk in deze branche. Als ik LFH bel, weet ik binnen een paar uur of ik mijn klant blij kan maken. De klant wil investeren en wij willen ondernemen. Op een dag kwam er een Mercedes-liefhebber binnen die zijn oog liet vallen op een wagen van ons. Hij wilde hem per se meenemen. Het was al een uur of drie. Dus ik bel meteen met LFH...

en voor vijven was al het papierwerk rond. Dat is toch top? Van andere financiers krijg ik op zo’n moment moeilijke vragen. Processen duren daar vaak veel te lang. Tja, snelheid hè... Ik kijk niet eens meer naar andere aanbieders op de markt. Zelfs een afwijzing is bij LFH niet direct een nee. Ze kijken verder. Welke mogelijkheden zijn er wél? Het is echt een superclub om mee samen te werken. Dat meen ik."

Mkb'er

Fabian Huising van IT Synergy

Mkb'er

"Ik was op zoek naar een nieuwe leaseauto en via de Volvo-dealer kwam ik met LFH in aanraking. Ik vroeg twee offertes op bij verschillende partijen, maar LFH had voor mij de meest gunstige. Wat ik heel fijn vind aan samenwerken met

LFH, is het persoonlijke contact. Ik werd gekoppeld aan Maurice Dekkers en heb het als zeer prettig ervaren dat hij persoonlijk is langsgekomen op ons bedrijf. Je hebt dan toch een gezicht bij degene met wie je contact hebt."

Mkb'er

Gerrit Dekker van Moonmade

Mkb'er

"Voor mijn bedrijf wilde ik een machine aanschaffen om volledig computergestuurd meubelonderdelen te kunnen maken. De fabrikant van deze machine tipte mij om de financiering via LFH te regelen. Dat was een goede keuze. Het contact wat ik met LFH heb gehad, vond ik prettig. Ik kreeg het gevoel dat ik met een kleine club te maken had, waar persoonlijk contact

hoog in het vaandel staat. Ik werd gekoppeld aan Angelique van der Waal en zij is een paar keer bij ons langsgekomen op kantoor. Het werkt fijn om een gezicht te hebben bij jouw contactpersoon. Door de aanschaf van deze machine is onze productiecapaciteit meer dan verdubbeld en is het afwerkingsniveau van ons maatwerk verder verhoogd."

Vendor

Erwin van Schoonhoven van Felder

Vendor

"Sommige bedrijven willen zoveel mogelijk omzetten. Wij willen een jarenlange relatie met een tevreden klant. Dat vinden wij belangrijker. De tijd nemen voor elkaar en eerlijk advies geven. Dat is ook wat LFH doet. We werken nu twee jaar samen en het vertrouwen in elkaar is nooit geschonden. Het is heel prettig om te communiceren met vakmensen die weten hoe de markt in elkaar steekt. De gemiddelde kredietspecialist heeft geen idee wat een machine voor houtbewerking doet en denkt

alleen: dat is best veel geld. Maar voor de klant kan die machine van grote waarde zijn. LFH denkt mee en geeft handvatten. Soms denkt de klant aan gebruikt, maar is nieuw beter. “Heb je hier al aan gedacht?” Dat persoonlijke wordt gewaardeerd. Bij elke prospect gaan ze ook even langs. Kijken waar de machine komt te staan. LFH ontzorgt ons en bouwt actief mee aan een tevreden klantrelatie die jarenlang mag duren. Net als onze relatie met LFH zelf."

Vendor

Michel Haaima van Style CNC Machine

Vendor

"Eigenlijk doe ik nog maar kort zaken met LFH. En toch voelt dat niet zo. Het is alsof we al jaren samenwerken. We zijn met elkaar in contact gekomen via een gezamenlijke klant. Hij zei tegen mij: “Ik heb goede ervaringen met deze jongens, mogen ze jou eens bellen?” Dat is natuurlijk een goed teken... En inderdaad, het klikte gewoon meteen met LFH. Persoonlijk, wat ik zeker belangrijk vind, maar ook zakelijk. Ik word iedere maand wel gebeld door

een leasemaatschappij. Soms gaat het er echt om en dan is niet alles voor elkaar. Dat is bij LFH heel anders. Ze financieren de btw mee, vragen niet om een aanbetaling, hebben een goede afsluitfee en houden een looptijd van 96 maanden bespreekbaar. Dat is voor heel veel klanten doorslaggevend. Alles is binnen een paar uur geregeld – als het moet. Met sneakers en een spijkerbroek aan: bravoure op een gepaste manier. Daar hou ik van!"

Vendor

Mitchell van den Heuvel van MedCos

Vendor

"Met LFH hebben wij er een fijne constructieve partner bij. Zo simpel is het. Dat komt doordat LFH coöperatief meedenkt met ons en met de door ons aangebrachte lease-aanvragers. Zij geloven in onze apparatuur. Het fijne is dat we daardoor veel klanten aan onze cosmetische apparatuur kunnen helpen. Dat geeft ons ook meer bereik in de branche. Een win-win-win eigenlijk. De betrokkenheid van onze contactpersoon is heel erg groot. Maar ook

digitaal zit het goed. Kortgeleden lag er een koopovereenkomst waar wij haast mee hadden. Op het online portal vulde ik een aanvraag in, dat gaat heel handig. Ik kon binnen een kwartier onze aanvrager positief berichten: de goedkeuring was al binnen. Heel snel, efficiënt en heel gaaf!"

Vendor

Friso Talsma van HMS Machines

Vendor

"Ik hou niet van zoetsappig gedoe op websites. Daarom zeg ik het volgende niet omdat het op deze website komt, maar omdat ik er simpelweg niet omheen kan: LFH is écht een partner. We krijgen meer ja’s dan nee’s. Als ik aan de telefoon laat vallen dat we deze week willen uitleveren aan een klant, dan rijdt LFH er meteen met het papierwerk naartoe of dat nu naar Almere of Groningen is. Ze spreken de taal van de klant.

Dat is ideaal. Wij verkopen alleen de beste machines. Dat is onze ambitie. En ja, daar betaal je natuurlijk wel voor. Dankzij de financiering van LFH hebben meer klanten toegang tot onze machines. Dat is toch mooi? Grote banken begrijpen dit niet. Ik heb nooit de neiging om verder te kijken. Dit is precies zoals je het hebben wil. Samen zetten we de industrie in beweging."

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn

Laat het ons even weten. We helpen je graag verder
en kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Contact