Bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers

Wil je een bedrijfsmiddel financieren zonder dat je verplicht bent om je jaarcijfers aan te leveren? Dat kan bij LFH. Wij weten als geen ander dat jij grootse plannen en gezonde ambities kunt hebben. Een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers behoort voor jou dus ook zeker tot de mogelijkheden. Daarvoor hoeft jouw bedrijf niet al jaren voor te bestaan.

Evenmin wil je dat het aanvragen van een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers te veel van je kostbare tijd vraagt. Daarom kun je bij ons al een aanvraag doen als je onderneming zes maanden bestaat. Online, eenvoudig en snel. Helemaal van deze tijd.

Hoe werkt een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers bij LFH?

Een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers verloopt snel doordat we enkel wat bedrijfsgegevens nodig hebben. Dit geeft jou de benodigde financiële ruimte voor grote investeringen in je onderneming. Ideaal om snel te handelen bij financiële buitenkansen. Maandelijks betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo kom je nauwelijks voor verrassingen te staan. Jij regelt jouw financiering volledig online en het enige wat we nodig hebben is een KvK-uittreksel. Een eenvoudige procedure die helderheid biedt.

Hoe gaat een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers in zijn werk?

De financieringsmogelijkheden hangt af van de overall positie van jouw onderneming. Na beoordeling is het tijd om je aanvraag officieel in te dienen bij de specialisten van LFH. Dit alles kan dus zonder dat je jaarcijfers hoeft te overleggen en door tijdrovende en ambtelijke procedures heen moet. Het actuele bankbeeld en jouw betalingsgedrag zijn leidend voor ons bij de beoordeling of je in aanmerking komt voor een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers. We focussen ons op de huidige situatie én de toekomstvisie van jóuw onderneming.

Waarom een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers?

Snel geregeld

  • In enkele minuten aangevraagd
  • Binnen 4 uur zekerheid

Flexibele looptijd tot 5 jaar

  • Jij bepaalt zelf de looptijd
  • Zelf kies je wat het beste bij jouw investering past

Geen verrassingen

  • Betaal de financiering in maandelijkse termijnen terug
  • De rente staat vast

Ideaal voor grote investeringen

  • Doe snel je investering
  • Ga verder met waar je goed in bent: ondernemen!

Bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers

Bij LFH kun je voor een financiering tot 250.000 euro een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers aanvragen. De voorwaarden zijn dat je bedrijf minimaal zes maanden bestaat en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als dit zo is, dan gaan de specialisten van LFH aan de slag voor je om uit te zoeken wat de kredietwaardigheid van jouw onderneming is.

Ontdek jouw mogelijkheden voor een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je blijven groeien, misschien investeren in uitbreiding, maar vooral je bedrijf gezond houden. Wanneer hier een financiering voor nodig is, kun je dit al in enkele minuten aanvragen via www.lfh.nl. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Binnen 4 uur hoor je al of je in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever persoonlijk contact hebben met één van onze adviseurs, neem dan contact op met ons.

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over het aanvragen van een bedrijfsmiddel financieren zonder jaarcijfers. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je. Bekijk ook de ervaringen van vele anderen(https://www.lfh.nl/ervaringen) die de financiering bij ons rond kregen. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!