Lease & Finance Huis

Met een oplossing op maat
krijg je het voor elkaar!

Werkwijze

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

We zetten graag die extra stap voor de gewenste financiering

Lease & Finance Huis is een onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van financiering van nieuw- en jonggebruikt materieel voor uiteenlopende sectoren. We richten ons daarbij voornamelijk op het mkb en we zoeken altijd naar een passende oplossing. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen onze eigen lease- & financieringsoplossingen. Kunnen we dit niet vanuit LFH Lease, dan gaan we op zoek naar een oplossing met één van onze financiële partners.

Persoonlijk contact en duidelijke communicatie hebben we daarbij hoog in het vaandel staan. We denken met je mee en zetten graag een extra stap om de gewenste financiering te regelen.

Ben je leverancier? Ga dan naar onze vendor pagina en lees hoe wij met onze leveranciers samenwerken voor de beste resultaten.

Naar vendor pagina

Zo gaan we te werk

Als Lease & Finance Huis werken we rechtstreeks samen met meer dan 500 leveranciers. Op die manier ben je als ondernemer verzekerd van een breed scala aan te leasen objecten én kunnen we snel inzicht geven in welke financiële mogelijkheden er zijn.

Bij elke aanvraag gaan we, samen met jou en de desbetreffende leverancier op zoek naar de best passende financiële oplossing die aansluit bij jouw wensen. Dit kan zijn via LFH Lease of een alternatieve financiële aanbieder.

LFH Lease

LFH Lease is de eigen leasemaatschappij van LFH Groep. We financieren uiteenlopende objecten van de transport- en logistieksector tot cosmetische industrie. LFH Lease biedt voornamelijk Financial Lease oplossingen, waarbij 100% financiering mogelijk is.

Binnen deze constructie betaalt LFH Lease de btw over de aankoopsom. Als klant betaal je de btw over de leasetermijn. Je wordt dan ook juridisch eigenaar wanneer je als klant aan alle verplichtingen hebt voldaan én de koopoptie is betaald.

De voordelen voor jou als mkb’er

  • Binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease tot € 250.000.
  • Lukt de financiering niet via LFH Lease dan zoeken we de oplossing bij onze financiële partners.
  • 100% financiering mogelijk + betaling van btw op aankoopsom.
  • Keuzevrijheid van leverancier, met wie we nauw samenwerken om de investering te kunnen realiseren.
  • Met financial lease kun je in aanmerking komen voor eventuele fiscale voordelen (bijv. bij zonnepanelen of elektrische auto's).