Versterk het
verkoopproces
door samenwerking

Krijg het voor elkaar!

Vendoren

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Financiering nodig voor jouw klant? Binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease.

Partners aan het woord

Partners

'Als ik LFH bel, weet ik binnen een paar uur of ik mijn klant blij kan maken.'
Antoine Waque van Loven Trucks

Partner worden

Partner

Als partner word je gekoppeld aan een vaste lease specialist en kan je toegang krijgen tot onze online portal, om je klant nog beter te kunnen adviseren.

Samenwerkende partners

Als Lease & Finance Huis werken we samen met meer dan 500 verschillende leveranciers, onze partners. Partner zijn betekent dat we samen optrekken en met elkaar werken aan verdere groei van jouw organisatie.

Met de vendor leaseoplossing van Lease & Finance Huis breid je jouw dienstverlening uit met een financieringsoplossing voor jouw klant. Lees meer over wat het is, hoe het in zijn werk gaat én wat de voordelen voor jouw als leverancier zijn.

Voordelen voor partners

  • Binnen 4 uur zekerheid op financiering via LFH Lease tot € 250.000.
  • Onze samenwerking met meerdere financiers geeft jou meer zekerheid om je klant een aanbieding te doen en de verkoop te realiseren.
  • Wanneer gewenst, ontzorgen we je in het gehele financieringstraject met de klant.
  • Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Waar mogelijk trekken we samen op om commerciële kansen te benutten.
  • Om lease aantrekkelijk en bespreekbaar te maken bij klanten, ondersteunen we onze partners met informatieve content. Denk aan brochures en geanimeerde uitlegvideo's.

Wij werken samen met oa:

Sneller zekerheid met de online portal

Voor de partners waarmee we veel zaken doen, is de online portal ontwikkeld. Dankzij dit systeem houd je als partner grip op je leasezaken, inzicht in de krediet- waardigheid van de klant én heb je nog sneller zekerheid over de financierbaarheid van de wensen van jouw klant. Interesse? Bespreek het met je contactpersoon binnen Lease & Finance Huis.

Ook partner worden?

Samen verder groeien? Laat je gegevens achter via ons aanmeldformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmelden

Vendor

Antoine Waque van Loven Trucks

Vendor

"Onze klanten willen snel geholpen worden. Dat is zó belangrijk in deze branche. Als ik LFH bel, weet ik binnen een paar uur of ik mijn klant blij kan maken. De klant wil investeren en wij willen ondernemen. Op een dag kwam er een Mercedes-liefhebber binnen die zijn oog liet vallen op een wagen van ons. Hij wilde hem per se meenemen. Het was al een uur of drie. Dus ik bel meteen met LFH...

en voor vijven was al het papierwerk rond. Dat is toch top? Van andere financiers krijg ik op zo’n moment moeilijke vragen. Processen duren daar vaak veel te lang. Tja, snelheid hè... Ik kijk niet eens meer naar andere aanbieders op de markt. Zelfs een afwijzing is bij LFH niet direct een nee. Ze kijken verder. Welke mogelijkheden zijn er wél? Het is echt een superclub om mee samen te werken. Dat meen ik."