Equipment Lease

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor Equipment Lease? Equipment Lease is er voor jou als ondernemer als je bedrijfsmiddelen wilt aanschaffen, maar deze niet in één keer wilt betalen. Je bent via LFH direct eigenaar van het materiaal en lost je financiering in vaste maandelijkse termijnen af.

Bedrijfsmiddelen financieren? Dat kan met Lease & Finance Huis. Ben je zoekend naar de beste oplossing voor jouw onderneming? Dan kom je al snel uit bij het bedrijfsmiddelen financieren via LFH. Snel, voordelig en betrouwbaar leasen? Kies voor Lease & Finance Huis en profiteer van alle voordelen:

  • Equipment kopen zonder in één keer te betalen
  • Direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen
  • Fiscale voordelen zoals investerings- en renteaftrek

Welke equipment lease is voor jou bereikbaar?

Met én via Lease & Finance Huis kun je bijna alle bedrijfsmiddelen in de lease nemen. Als je de equipment leaseprijs berekent, dan weet je direct wat jouw financieringsmogelijkheden zijn. Een berekening is geheel vrijblijvend. Je zit nog nergens aan vast, maar je weet wel direct waar je aan toe bent. Onze lease-adviseurs zijn gespecialiseerd in zakelijke financieringen voor auto’s en bedrijfsmiddelen. Daardoor zijn ze in staat om jou te voorzien van een transparante en eerlijke berekening die aansluit bij jouw wensen en bedrijfsvoering.

Breed aanbod equipment lease

Bij Lease & Finance Huis financieren we een breed aanbod aan uiteenlopende objecten. Een aanbod dat zich uitstrekt over diverse sectoren. Denk onder andere aan bedrijfsmiddelen voor de transport- en logistieksector, maakindustrie, bouw- of de cosmetische industrie. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je zonnepanelen te laten financieren. Daarmee zijn we als Lease & Finance Huis uniek in de markt. Een compleet aanbod om jou te kunnen helpen bij de realisatie van je plannen en de investeringen die daarvoor nodig zijn.

Equipment lease is prima optie

Als jouw onderneming de aanschaf van een machine niet in één keer kan dragen, dan is je machine financieren in een vorm van leasing een prima en zelfs slimme optie. Je gaat dan betalen voor een machine, terwijl je er de omzet al mee maakt en er dus geld mee verdient. Moet je bij bestelling al een deelbetaling doen? Geen probleem, we helpen je om de voorfinanciering in te richten en die soepel over te laten gaan in een lease wanneer je de machine geleverd krijgt.

Welk equipment kan ik leasen?

Bij LFH kun je nieuwe en gebruikte equipment leasen. Dit doen we zonder beoordeling van je jaarcijfers. Een greep uit de bedrijfsmiddelen waarvoor wij al een lease verstrekt hebben:

Meer informatie

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over het aanvragen van equipment lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een gedetailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!