Agrarische lease

Wil je een hakselaar, hooimachine of tractor leasen? Jij weet welke landbouwmachine je nodig hebt, wij regelen voor jou de financiering, want wij zijn sterk in agrarische lease.

Het leasen van landbouwmachines zorgt voor aangename fiscale voordelen. Zo hoef je niet meteen een grote investering te doen, maar kun je wel onmiddellijk gebruikmaken van je landbouwvoertuig. Door onze snelle aanpak heb je - voor je het weet - die John Deere van jouw keuze op je land rijden.

Investeringen

Heb je nieuw agrarisch lease materieel nodig op je land, het erf of in de schuur? Dat begrijpen we volkomen, want de agrarische sector vergt doorlopend veel investeringen. Onze experts kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Doordat wij specialisten hebben in elke leasingsector, komen we altijd met een passend voorstel. We bekijken op welke manier en waar je jouw landbouwmachine wilt inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de leaseofferte op, in plaats van op je jaarcijfers van de afgelopen jaren. Zo wordt een nieuwe of een gebruikte landbouwmachine leasen een fluitje van een cent.

Specialisme

LFH is gespecialiseerd in lease oplossingen voor grondverzet, bouwmachines en landbouwmachines. Jij kiest je materieel. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Of je nu op zoek bent naar gebruikte tractoren, nieuwe fruitmachines of enkele nieuwe hakselaars: wij helpen jou graag.

Flexibele oplossing

Het leasen van agrarisch lease materieel is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw agrarische onderneming. Dus ben je op zoek naar een nieuwe tractor, hakselaar, hooimachine, of maaimachine? Gebruikt of nieuw agrarisch materieel? Dan is het leasen van materieel via LFH de beste oplossing voor jouw onderneming. Wanneer je kiest voor een lease oplossing van LFH is de financiering snel en eenvoudig geregeld.

Mogelijkheden

Een greep uit de mogelijkheden waar LFH je graag mee ondersteunt.

 • Tractoren
 • Hakselaar
 • Hooimachines
 • Zaai- en plantmachines
 • Grondbewerkingsmachines
 • Silagewagens
 • Maaimachines
 • Verpakkingsmachine / verwerkingsmachines GFT
 • Hooibouwmachines
 • Oogstmachine
 • Sorteermachine
 • Bloemensorteermachine
 • Fruitsorteermachine
 • Aardappelsorteermachine

Verrassend

Zoek je een landbouwmachine die hier niet bij staat? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare landbouwmachine een agrarische leaseconstructie mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe leaseofferte. Bedrijfsmiddelen leasen is ons vak, we zoeken graag naar een passende oplossing.

Hoe werkt financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als klant ben je wel economisch eigenaar, waardoor de landbouwmachine bij jou op de balans staat. Na afloop van het contract wordt het object volledig eigendom van jouw onderneming.

Hoe werkt operational lease?

Bij operational lease huur je de landbouwmachine van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Omdat LFH in deze constructie de machine koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel).

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over agrarische lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je landbouwmaterieel. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!