Financieren zonder jaarcijfers? Geen probleem bij LFH

Financieren zonder jaarcijfers: veel ondernemers hebben er behoefte aan. Want als je net gestart bent, of je cijfers nog niet hebt laten opmaken kun je – financieel gezien - vaak geen enkele kant op. Erg vervelend als je een vliegende start wilt maken met een project of snel moet handelen als ondernemer.

Daarom is financieren zonder jaarcijfers bij LFH wel een mogelijkheid. Bij LFH staan we aan de kant van de jonge ondernemer. We vinden dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Daarom geven we iedereen de kans om een equipmentlease aan te vragen.

Financieren zonder jaarcijfers: waar moet ik aan voldoen?

Het is mogelijk om een financiering aan te vragen bij LFH zonder dat je in het bezit bent van jaarcijfers. Via automatische systemen kunnen we namelijk de kredietwaardigheid van je onderneming inschatten, waardoor we geen jaarcijfers meer van je nodig hebben. Zo kunnen we de financieringsaanvraag ook veel sneller behandelen. Als er vervolgens uit het klantonderzoek geen opvallende dingen komen, is een financiering geen enkel probleem voor ons. Voorwaarde is dat je onderneming minimaal zes maanden bestaat.

Keuze voor financial lease

Het aanvragen van een financial lease zonder cijfers is mogelijk bij LFH. Ben jij een starter of wil je snel handelen zonder dat je in het bezit bent van de jaarcijfers van je onderneming? Dan kun je bij ons terecht. Je kiest voor een financial lease wanneer:

  • Je het materieel op de balans van jouw onderneming wil hebben staan, zodat je erop kunt afschrijven;
  • Je direct economisch eigenaar van het materieel worden wil;
  • Je aan het eind van de leaseperiode volledig eigenaar van het materieel wil zijn doordat na de slotsom ook het juridisch eigendom aan jou wordt overgedragen.

Operational lease zonder jaarcijfers

Het is ook mogelijk om een operational lease zonder jaarcijfers aan te vragen bij LFH. Je kiest voor een operational lease wanneer:

  • Je het materieel niet op de balans van jouw onderneming wil hebben staan, zodat er een betere balansverhouding mogelijk is;
  • Je geen eigenaar van het materieel wil worden, maar deze wilt huren van LFH;
  • Je de keuze wil hebben om het materieel terug te geven of over te kopen.

Financial lease en de btw-betaling

Sluit je een equipment lease af bij LFH, dan betaal je 21% btw over het materieel dat je aanschaft. Deze 21% wordt gerekend over het te financieren bedrag. De betaalde btw kun je terugvorderen bij de Belastingdienst, omdat je bij een financial lease economisch eigenaar van het materieel wordt. Bij LFH betaal je de btw over de leasetermijnen.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financieren zonder jaarcijfers. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op dit vlak. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je. Bekijk ook de ervaringen van vele anderen(https://www.lfh.nl/ervaringen) die de financiering bij ons rond kregen. Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!