Logistiek leasen

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Logistiek leasen

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een slagvaardige partij die snel je aanvraag voor het leasen van een trekker of een oplegger omzet in een profijtelijke deal. Een deal die het je mogelijk maakt om bijna dezelfde dag nog over een nieuwe logistieke combinatie te beschikken. Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw vrachtwagen waar je zo het asfalt mee opgaat. En de logistieke equipment waar je je business gestaag verder mee kunt uitbouwen.

Wat Lease & Finance Huis uniek in de markt maakt, is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je vrachtwagen, trekker, oplegger of je equipment tot 250.000,00 euro. Lukt het niet om je logistieke equipment via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering bij één van onze financiële partners.

Financiering

In veel gevallen is het mogelijk om 100% van het leasebedrag voor je vrachtwagen te financieren, inclusief de betaling van de btw op de aankoopsom. Bij LFH heb je keuzevrijheid van leverancier, met wie we nauw samenwerken om de investering te kunnen realiseren. Lees hier meer over onze werkwijze. Met het financial leasen van je trekker, oplegger of equipment kun je in aanmerking komen voor eventuele fiscale voordelen. Met het financieren van je vrachtwagen via financial lease creëer je financiële ruimte. Je houdt je liquide middelen intact en je zorgt voor de instandhouding van je rekening-courantkrediet. En je realiseert een gespreide financieringsmix. Je hebt met deze tactiek werkkapitaal beschikbaar voor zaken die niet financierbaar zijn via lease, zoals: brandstof, voorraad en debiteuren. De betaalde rente is bij financial lease fiscaal aftrekbaar. Dat is een belangrijk voordeel.

Trucks en trailers leasen

In Nederland kiezen veel ondernemers ervoor om hun vrachtwagen te leasen. Een trekker of oplegger zijn er in verschillende categorieën. Vanzelfsprekend is het mogelijk om je vrachtwagencombinatie te leasen. Bij LFH adviseren we je hiervoor financial lease. Het is handig, risicoloos en lonend om zo op een voordelige manier een vrachtwagen aan je onderneming toe te voegen. Een truck of trekker behoort tot de equipment in de logistiek die zich uitstekend leent voor financial lease-financiering. De relatief nauwkeurig voorspelbare economische afschrijving maakt dit bedrijfsmiddel tot een ijzersterke zekerheid voor een financiering.

Gebruikte trucks en trailers leasen?

Bij Lease & Finance Huis is het ook mogelijk om een gebruikte vrachtwagen te leasen. Het is niet zo, dat deze vorm van financieren alleen mogelijk is voor nieuw equipment. Het biedt jou als ondernemer namelijk volop voordelen om een gebruikte trekker of oplegger te financieren. Zo kun je een model kiezen dat uitstekend betaalbaar is. Wanneer je trekker of oplegger niet splinternieuw is, is hij een stuk goedkoper. Hier kun je als ondernemer slim gebruik van maken en je business in de tussentijd ononderbroken laten doorgroeien.

Kiezen voor financial lease van LFH?

Financial lease is een uitstekende manier om een vrachtwagen aan te schaffen. Het is op deze manier mogelijk - om zonder dat je het complete aankoopbedrag voldoet - toch je trekker, oplegger of logistieke equipment in je bezit te krijgen. Je bent bij financial lease aan het einde van de looptijd van het contract juridisch eigenaar van je vrachtwagen. Per direct ben je economisch de eigenaar van je equipment. Daarom is het ook mogelijk om je betaalde btw terug te vragen en zelfs om gebruik te maken van de investeringsaftrek. Het is heel lucratief dat je daar gebruik van maakt als ondernemer. Bij Lease & Finance Huis is het mogelijk om te kiezen voor een goed financial leaseplan om je vrachtwagen te financieren. Bekijk hier ons brede aanbod aan uiteenlopende objecten. Samen krijgen we het voor elkaar.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je vrachtwagencombinatie. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!