Alternatieve energie - zonnepanelen leasen

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Alternatieve energie - zonnepanelen leasen

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een slagvaardige partij die snel je aanvraag voor het leasen van zonnepanelen omzet in een profijtelijke deal. Een overeenkomst die het je mogelijk maakt om in de nabije toekomst over zonnepanelen te beschikken.

Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw zonnepanelen waarmee je een bijdrage levert aan een groenere aarde. En je beschikt snel over modern equipment waar je je business verder mee kunt uitbouwen.

Geen eigen spaargeld nodig

Door middel van ons unieke concept is het mogelijk om te investeren in je eigen onderneming, zonder eigen geld. Betaal met je maandelijkse besparing je zonnepanelen. Door onze wijze van financieren zijn de panelen meteen jouw eigendom. Hierdoor zal de waarde van je bedrijfspand direct stijgen, terwijl je geniet van goedkope stroom. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om gebruik te maken van de fiscale regelingen.

Bijzonder

Wat Lease & Finance Huis bijzonder in de markt maakt, is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je equipment tot 250.000,00 euro. Lukt het niet om je zonnepanelen via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering bij één van onze financiële partners.

Zonnepanelen leasen: besparen zonder investeren

Heb je interesse in het financieren van zonnepanelen zonder investering en zorgen? Dan is het leasen van zonnepanelen zeker iets voor jou. Je kunt ze gewoon leasen voor een vast bedrag per maand. Dat is de eenvoudigste manier om dit zakelijk te financieren. En je businesskapitaal vrij te houden voor het financieren van je voorraden of andere vitale bedrijfsmiddelen. Op het einde van de looptijd heb je dan de mogelijkheid om de zonnepanelen over te nemen.

Kosten van het leasen van zonnepanelen

Als je zonnepanelen wilt leasen zijn de kosten afhankelijk van verschillende factoren, zoals: het type en aantal zonnepanelen plus het vermogen van de installatie. Dat alles moet op zijn beurt goed afgestemd zijn op jouw verbruik, de karakteristieken van je onderneming, het type dak en de grootte & ligging van het dak van je bedrijfspand.

Zonnepanelen leasen en benieuwd naar een offerte op maat?

Hoeveel het je kost om zonnepanelen zakelijk te financieren is sterk afhankelijk van jouw specifieke situatie. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden en kosten vraag je eenvoudig een offerte aan bij ons. Zonnepanelen voor je bedrijfsgebouw, magazijn, of productiehal, zijn uitstekend met financial lease te financieren. Een systeem met zonnepanelen is inclusief kosten voor bijvoorbeeld installatie en omvormers te financieren.

Kosten warmtepomp

Een warmtepomp zorgt voor duurzame warmte. Dat spreekt jou aan. Op een duurzame manier verwarmen en warm water tappen is comfortabel en goed voor het milieu. Hiervoor zijn slimme, zuinige en milieubewuste installaties nodig. Een warmtepomp is hier een voorbeeld van. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen en milieubewust wil omgaan met de grondstoffen van de aarde. Maar alles begint met vakkundig advies, ook als dat gaat om de zakelijke financiering daarvan.

Hybride warmtepomp leasen

Een hybride lucht/water warmtepomp lijkt op een lucht-water warmtepomp met als belangrijkste verschil dat de warmtepomp hulp krijgt van een Hr-ketel om ook in de koude periodes aan de warmtevraag te kunnen voldoen. Volgens recente berekeningen kun je met een hybride warmtepomp tot 75% op het gasverbruik besparen. Dat is een interessant gegeven om over te gaan tot het leasen van een hybride warmtepomp. Het gasverbruik zal bij een hybride warmtepomp afnemen, het elektriciteitsverbruik zal toenemen. Per saldo zal dit echter een kostenbesparing opleveren. Neem hier contact met ons op om je aanvraag voor te leggen.

Voordelen bij het leasen van zonnepanelen en warmtepompen

Als je zonnepanelen financiert met financial lease, bereik je niet slechts een slimme financieringsmix omdat je je werkkapitaal beschikbaar houdt voor zaken die niet via lease financierbaar zijn (zoals personeel, reclame en "research & development"). Je behaalt namelijk ook andere voordelen:

  • Meer financiële ruimte: bescherming van je liquiditeiten of instandhouding van je rekeningcourant-krediet
  • De financial lease financiering van zonnepanelen brengen we vele malen sneller tot stand dan een bancaire lening
  • Je hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken
  • Budgetteren zonder verassingen: je betaalt in vaste maandtermijnen tijdens de looptijd

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je zonnepanelen. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!