Vacature - Medewerker Lease Support

Ga terug

Vacature - Medewerker Lease Support

Lease & Finance Huis (LFH) bouwt al ruim 7 jaar aan het mooiste leasebedrijf van Nederland. Het belangrijkste onderdeel hiervan zijn de mensen die bij ons werken. Samen zorgen wij voor een juiste cocktail van gezelligheid, flexibiliteit en hard werken! 


Dit is LFH

LFH is een onafhankelijke leasemaatschappij en gespecialiseerd in de financiering van nieuw en jong gebruikt materieel voor uiteenlopende sectoren. We richten ons daarbij voornamelijk op het mkb en zoeken altijd naar een passende leaseoplossing.

Binnen LFH heerst een informele sfeer en vinden we het erg belangrijk om, naast hard werken, te zorgen voor voldoende ontspanning. Dit doen we door elkaar uit te dagen voor een potje dart, een spelletje op de playstation, een wekelijkse lunch buiten de deur of leuke teamuitjes. 

 

Dit ga je doen

Als medewerker lease support ondersteun je onze sales in het verkoopproces. Geen dag is hetzelfde. Je speelt een cruciale rol in het opstellen van offertes en met het beoordelen van objecten en klantacceptaties. Naast deze concrete taken krijg je de kans om actief bij te dragen aan de verbetering en groei van ons bedrijf. Je wordt volwaardig lid van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Wie we zoeken

- Je werkt secuur en bent bereid om jezelf te blijven ontwikkelen en mee te gaan in de groei van de organisatie.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

- HBO werk- en denkniveau.

- Je vindt het leuk om te werken binnen een hecht team.

 

Dit krijg je

- Een uitstekend salaris.

- Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

- Een hele gave werksfeer met onvergetelijke uitjes.

- Goede koffie, smoothies en lekkere werklunches 

  

Werk je secuur en ben je een enthousiaste aanpakker die graag wil werken in een energieke omgeving? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar ([email protected]) en word onderdeel van ons team. Bij vragen kun je contact opnemen met Erik Hetterscheit (085 - 77 321 26).


Samen krijgen we het voor elkaar!