Vacature - Accountmanager binnendienst

Ga terug

Vacature - Accountmanager binnendienst

Lease & Finance Huis (LFH) bouwt al ruim 7 jaar aan het mooiste leasebedrijf van Nederland. Het belangrijkste onderdeel hiervan zijn de mensen die bij ons werken. Samen zorgen wij voor een juiste cocktail van gezelligheid, flexibiliteit en hard werken! 


Dit is LFH

LFH is een onafhankelijke leasemaatschappij en gespecialiseerd in de financiering van nieuw en jong gebruikt materieel voor uiteenlopende sectoren. We richten ons daarbij voornamelijk op het mkb en zoeken altijd naar een passende leaseoplossing. Binnen LFH heerst een informele sfeer en vinden we het erg belangrijk om, naast hard werken, te zorgen voor voldoende ontspanning. 


Dit ga je doen

Als Accountmanager in onze binnendienst ligt jouw focus op het onderhouden van relaties met leveranciers en klanten. Je speelt een cruciale rol in het beoordelen van leaseaanvragen samen met jouw collega in de buitendienst. Jouw taken hebben betrekking op het commercieel opvolgen van uitgebrachte offertes en het ontzorgen van leveranciers met betrekking tot lease(aan)vragen. Ook begeleid je het verkoopproces, van aanvraag tot en met afronding van de overeenkomst.


Wie we zoeken

Uitstekende communicatieve vaardigheden 

- Affiniteit met een commerciële werkomgeving

- Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met stakeholders 

- Digitaal vaardig

- Resultaatgericht en hands-on mentaliteit 

- Teamspeler met een proactieve houding

- Relevante werkervaring is een pré


Dit krijg je

- Een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf waar een goede werksfeer centraal staat

- Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring

- Een goede pensioensregeling

- 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling

- Onvergetelijke teamuitjes


Klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je jouw commerciële talenten kunt benutten in een stimulerende werkomgeving? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] of bel voor vragen met 06-52632964. 



Samen krijgen we het voor elkaar!