Het leasen van huisvuilwagens en veegmachines

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Het leasen van huisvuilwagens en veegmachines

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een voortvarende partij die snel je aanvraag voor het leasen van huisvuilwagens en veegmachines voor de cleaning- en recycling business in een gunstige deal omzet. Een rendabele overeenkomst die het je mogelijk maakt om vlug over deze belangrijke en bijzondere transportmiddelen te beschikken.

Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw transportmiddelen voor de cleaning- en recycling business waarmee je direct aan de slag kunt. En je beschikt snel over modern equipment waarmee je je dienstverlening direct op een hoger peil kunt brengen.

Geen eigen spaargeld nodig

Door middel van ons unieke concept is het mogelijk om te investeren in je eigen onderneming zonder eigen geld. Door onze wijze van financieren zijn de transportmiddelen voor de cleaning- en recycling business, zoals huisvuilwagens en veegmachines meteen jouw eigendom.

Werkkapitaal vrijhouden

Leasing is de meest aangewezen financieringsoplossing als je wilt investeren in huisvuilwagens en veegmachines voor de cleaning- en recycling business en tegelijkertijd jouw werkkapitaal wilt vrijhouden. Wij snappen het spel van ondernemen en zijn er voor jou. Zodat jij kunt blijven groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om jouw volgende equipment te financieren.

Slimme financieringsoplossing

Leasen is simpelweg de slimste financieringsoplossing. Je betaalt je wagenpark eenvoudig af in de periode dat je er omzet mee maakt. De volgende typen machines zijn onder meer te financieren door gebruik te maken van financial lease: veegmachines, schrobmachines, schoonmaakmachines, huisvuilwagens en dweilmachines.

Tweedehands

Niet slechts nieuwe equipment kun je via LFH leasen, ook voor het leasen van jong gebruikte machines hebben wij allerlei kansrijke mogelijkheden. Veel ondernemers weten niet dat gebruikte transportmiddelen voor de cleaning- en recycling business ook een optie zijn voor lease. Sterker nog: wij moedigen dit juist aan. Gebruikte transportmiddelen leasen vinden we vaak een goede oplossing, omdat dit ervoor zorgt dat de kosten van de investering een stuk lager zijn. En veel transportmiddelen gaan tegenwoordig een lange tijd mee. Zo kun je voor lage maandlasten vrij snel met een prachtig wagenpark aan de slag.

Voordelen van leasing

Door je transportmiddelen voor de cleaning- en recycling business middels financial of operational lease te financieren behaal je verschillende voordelen:

  • Je houdt je werkkapitaal vrij om te ondernemen
  • Een lease financiering brengen we vele malen sneller tot stand dan een lening via de bank
  • Je kunt 100% financieren
  • Je hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken
  • Je kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen

Budgetteren zonder verassingen

Je betaalt de vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd. Je schrijft bij een financial lease (on-balance) financiering af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar.

Buitengewoon

Wat Lease & Finance Huis buitengewoon maakt in de markt is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je equipment tot 250.000,00 euro. Lukt het niet om de transportmiddelen voor je cleaning- en recycling business via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering bij één van onze financiële partners.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over leasing. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je transportmiddelen voor de cleaning- en recycling. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!