Automotive leasen

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Automotive leasen

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een slagvaardige partij die snel je aanvraag voor het leasen van een bedrijfswagen omzet in een profijtelijke deal. Een deal die het je mogelijk maakt om bijna dezelfde dag nog over een nieuwe bedrijfsbus te beschikken. Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw bedrijfsauto waar je zo in wegrijdt. En equipment waar je je business verder mee kunt uitbouwen.

Wat Lease & Finance Huis uniek in de markt maakt, is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je bedrijfswagen of je equipment tot 250.000,00 euro. Lukt het niet om je bedrijfsbus via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering bij onze financiële partners.

Financiering

In veel gevallen is het mogelijk om 100% van het leasebedrag voor je bedrijfsbus te financieren, inclusief de betaling van de btw op de aankoopsom. Bij LFH heb je keuzevrijheid van leverancier, met wie we nauw samenwerken om de investering te kunnen realiseren. Lees hier meer over onze werkwijze. Met financial lease van je bedrijfsauto of equipment kun je in aanmerking komen voor eventuele fiscale voordelen (bijvoorbeeld op het leasen van elektrische bedrijfsauto's).

Bedrijfswagen leasen

In Nederland kiezen veel ondernemers ervoor om hun bedrijfswagen te leasen. Een bedrijfsauto is er in verschillende categorieën. Zo zijn er lichte en zware bedrijfswagens. Het verschil zit hem in de opslagruimte. Het is vaak het soort werk dat je doet, wat bepalend is voor welke bedrijfsbus je kiest. Vanzelfsprekend is het mogelijk om je bedrijfswagen te leasen. Bij LFH adviseren we je hiervoor financial lease. Het is handig, risicoloos en lonend om zo op een voordelige manier een bedrijfswagen aan je onderneming toe te voegen.

Gebruikte bedrijfswagen leasen?

Bij Lease & Finance Huis is het ook mogelijk om een gebruikte bedrijfsbus te leasen. Het is niet zo, dat deze vorm van financieren alleen mogelijk is voor nieuw equipment. Het biedt jou als ondernemer namelijk volop voordelen om een gebruikte bedrijfsbus te financieren. Zo kun je een model kiezen dat uitstekend betaalbaar is. Wanneer je bedrijfsauto niet splinternieuw is, is hij een stuk goedkoper. Hier kun je als ondernemer slim gebruik van maken en je business ondertussen laten doorgroeien.

Kiezen voor financial lease van LFH?

Financial lease is een uitstekende manier om een bedrijfsauto aan te schaffen. Het is op deze manier mogelijk - om zonder dat je het complete aankoopbedrag voldoet - toch je bedrijfsbus of equipment in je bezit te krijgen. Je bent bij financial lease aan het einde van de looptijd van het contract juridisch eigenaar van je bedrijfsauto. Per direct ben je economisch de eigenaar van je bedrijfsbus. Daarom is het ook mogelijk om je betaalde btw terug te vragen en zelfs om gebruik te maken van de investeringsaftrek. Het is heel lucratief dat je daar gebruik van maakt als ondernemer. Bij Lease & Finance Huis is het mogelijk te kiezen voor een goed financial leaseplan om je bedrijfsauto te financieren. Bekijk hier ons brede aanbod aan uiteenlopende objecten. Samen krijgen we het voor elkaar.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van je bedrijfsbus. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!