Leasen machines voor de maakindustrie

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Leasen machines voor de maakindustrie

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Jij zoekt een slagvaardige partij die snel je aanvraag voor het leasen van machines voor de maakindustrie, zoals hout-, metaal- en kunststofbewerkingsmachines omzet in een profijtelijke deal. Een overeenkomst die het je mogelijk maakt om vlug over deze vitale bedrijfsmachines te beschikken.

Bij Lease & Finance Huis financieren we jouw hout-, metaal- en kunststofbewerkingsapparatuur waarmee je direct aan de slag kunt. En je beschikt snel over modern equipment waar je je business snel verder mee kunt uitbouwen.

Geen eigen spaargeld nodig

Door middel van ons unieke concept is het mogelijk om te investeren in je eigen onderneming zonder eigen geld. Door onze wijze van financieren is de apparatuur meteen jouw eigendom.

Bijzonder

Wat Lease & Finance Huis onvergelijkelijk in de markt maakt, is de snelheid van de behandeling van jouw aanvraag. Binnen vier uur heb je uitsluitsel en dus zekerheid over de financiering of het leasen van je equipment tot 250.000,00 euro. We snappen het namelijk heel goed dat je er vaak als de kippen bij moet zijn, als je een machine wilt aanschaffen. Kies je voor een zakelijke leaseovereenkomst bij LFH, dan kun je dus snel handelen. Zo blijf je de concurrentie voor. En blijf je als onderneming groeien. Lukt het niet om je machines voor de maakindustrie via LFH te leasen, dan zoeken we de oplossing voor de financiering ervan bij één van onze financiële partners.

Werkkapitaal vrijhouden

Leasing is de meest aangewezen financieringsoplossing als je wilt investeren in hout-, metaal- en kunststofbewerkingsmachines en tegelijkertijd jouw werkkapitaal wilt vrijhouden. Wij snappen het spel van ondernemen en zijn er voor je. Zodat jij kunt blijven groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om jouw volgende machine te financieren.

Slimme financieringsoplossing

Leasen is simpelweg de slimste financieringsoplossing als je wilt investeren in een machine voor de maakindustrie. Je betaalt de machine eenvoudig af in de periode dat je er omzet mee maakt. De volgende typen machines zijn onder meer te financieren door gebruik te maken van financial lease: (portaal) frezen en draaibanken, hoekenpoetsmachines, kunststoflasmachines, profielbewerking, rollenbanen, zaagmachines, CNC-bewerkingscentra, houtbewerkingsmachine, lasrobots, kunststofbewerkingsmachines en bouwmachines.

Aanbetaling

Als je de voorkeur geeft aan de laagste maandlasten, kunnen we werken met een aanbetaling. Door de aanbetaling neemt de kredietsom af. Dit zorgt er automatisch voor dat het maandtermijn wordt verlaagd.

Tweedehands

Niet slechts nieuwe equipment kun je via LFH leasen, ook voor het leasen van jong gebruikte machines hebben wij allerlei kansrijke mogelijkheden. Veel ondernemers weten niet dat een gebruikte metaalbewerkingsmachine ook een optie is voor lease. Sterker nog: wij moedigen dit juist aan. Een gebruikte machine leasen vinden we vaak een goede oplossing, omdat dit ervoor zorgt dat de kosten van de investering een stuk lager zijn. En veel machines gaan tegenwoordig een lange tijd mee. Zo kun je voor lage maandlasten vrij snel met een mooie machine aan de slag.

Voordelen van leasing

Door je machine voor de maakindustrie middels financial of operational lease te financieren behaal je verschillende voordelen:

  • Je houdt je werkkapitaal vrij om te ondernemen
  • Een lease financiering brengen we vele malen sneller tot stand dan een lening via de bank
  • Je kunt 100% financieren
  • Je hoeft geen aanvullende zekerheden te verstrekken
  • Je kunt de maandlasten verlagen door een slottermijn op te nemen en/of een aanbetaling te doen

Budgetteren zonder verassingen

Je betaalt de vastgestelde maandtermijnen gedurende de looptijd. Je schrijft bij een financial lease (on-balance) financiering af op het bedrijfsmiddel en de rente is fiscaal aftrekbaar. Neem voor verdere informatie contact op met één van onze adviseurs.

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van machines voor de maakindustrie. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!