Het leasen van grondverzetmaterieel

Maak werk van jouw ambitie met de
leaseoplossingen van Lease & Finance Huis.

Direct offerte aanvragen

Het leasen van grondverzetmaterieel

Binnen 4 uur zekerheid
Beoordeling zonder jaarcijfers
100% financiering + betaling van btw op aankoopsom
Starters vanaf 6+ maanden

Wil je een dumptruck, wiellader of graafmachine leasen? Lease dan met gemak gebruikt of nieuw grondverzet materieel bij LFH. Wij hebben voor elke grondverzetmachine een passende financieringsoplossing voor je. Bij een nieuw project moet je soms investeren in nieuw (tweedehands) materieel.

Heb je bijvoorbeeld grondverzetmaterieel nodig, maar wil je dit liever niet op jouw balans hebben, dan ben je bij LFH aan het juiste adres. Onze specialisten kennen het materieel waar jij mee werkt en stellen jouw belang voorop bij de financieringsoplossing.

Grondverzetmachine leasen

Als je plannen hebt om een grondverzetmachine te leasen, dan zit je bij LFH goed. We bekijken hoe je de grondverzetmachine wilt gaan inzetten. Daar baseren wij de lease-offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Wil je liever een grondverzetmachine leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe. Bij LFH willen we je helpen om je bedrijf te laten groeien. We creëren graag een passende leaseoplossing.

Graven met een minigraver, wielkraan of rups?

Bij het grondverzet is graven vanzelfsprekend. Hoe voer je dat soort klussen uit? Met een minigraver, wielkraan of rups. Het is nuttig om met een van de lease-adviseurs van LFH te praten. Wij gaan verder waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en uw markt kennen. Hierdoor kunnen we de juiste oplossing voor jouw bedrijfsactiviteiten creëren.

Equipment voor grondverzet

Of je nu een wiellader van JCB uitzoekt of een grader van Komatsu, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor jou. Eén of meerdere machines. We passen overal een mouw aan. Dit zijn voorbeelden van materieel voor grondverzet bij onze klanten:

  • Rupsgraafmachine
  • Mobiele graafmachine
  • Mini-graafmachine
  • Shovel
  • Schranklader
  • Bulldozer
  • Dumptruck
  • Grader

Ook als je een andere grondverzetmachine op het oog hebt, bel je vandaag nog met één van onze leaseadviseurs voor het beste financieringsvoorstel.

Goede boorinstallatie nodig?

Mogelijk is het voor jouw werk alleen van belang dat je door de grond kunt. Dan is een goede boorinstallatie het antwoord. Kabels onder de weg door boren bijvoorbeeld. Is zo’n handige Hausherr iets voor jou? Bel dan vandaag nog met onze lease-adviseur voor de financiering. Een grondverzetmachine leasen doe je bij LFH.

Kies de leasevorm die bij je past

Wij bieden twee leasevormen aan voor nieuw of gebruikt grondverzetmaterieel. Het verschil tussen deze leasevormen is of jij ervoor kiest om het equipment wél of niet op de eigen balans te zetten, en of je aan het einde van de leasetermijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als huurder ben je wel economisch eigenaar van het grondverzetmateriaal. Na afloop van het contract wordt het object volledig eigendom van jouw onderneming.

Wat is operational lease?

Bij operational lease huur je het grondverzetmateriaal van de leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. Omdat LFH in deze constructie de machine koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel).

Vragen?

Natuurlijk is het logisch als je vragen hebt over financial lease. Waarschijnlijk wil je graag weten welke opties je hebt op het vlak van het financieren van grondverzetmachines. Graag maken we een getailleerd uitgewerkt voorstel voor je.
Neem vandaag nog contact op met Lease & Finance Huis via 085 - 77 321 26 of stuur ons een mail op info@lfh.nl.

Samen krijgen we het voor elkaar!